Tankar

Vi vill gärna fortsätta, att skriva ner några tankar och erfarenheter som ett liv med hästar har gett oss och som vi hoppas att vi under årens lopp har kunnat delge Er.

caproche_karin_puss

Caproche får en puss av Karin

 

Några tankar och en liten utvärdering av våra år tillsammans: Ni är nu många som kommit in i, som jag kallar det, ”Harmonirummet”. Personligen tycker jag, att det delmålet gör att man alltid hittar en djup mening med sin hästutövning och finner att ens hobby bara blir roligare med åren.

 

 

Se bara på mig, jag borde väl ha ledsnat efter alla år, men så är det inte, jag finner alltid nyfikenhet och intresse med allt som rör hästens väl. Ibland känns det hårt när jag rar gå vägen via en människas innersta för att dennes häst skall hitta lycka och välbefinnande, men när människans, kropp och själ är i balans känns träning och utveckling av hästen som en enorm gåva tillbaka.

Det är som allt annat i livet. Att tro på det man gör, känna att man förstår och tycka om att hålla sig till en linje det gör att en människa utvecklar själv förtroende och blir lika stolt som en harmonisk häst. Det gäller ung som gammal och leder till att det blir lätt att förstå mer och mer av det man vill lära sig.

Varma hälsningar

Karin